TecniquesFacebook

Augmentar el nombre de fidels incondicionals a una marca és un dels somnis de tot Community Manager . Una tasca bastant complexa d’aconseguir, en la qual diàriament treballen aquests professionals del màrqueting en línia. No hi ha fórmula màgica per aconseguir fans i followers de forma natural  encara que sí consells i recomanacions útils.

Tècniques que millor funcionen a Facebook

Per fomentar l’engagement amb la marca a Facebook i atraure nous seguidors, s’han de seguir els següents consells:

  • Incloure els botons socials i widgets de Facebook, per tal d’aconseguir fans, comentaris i recomanacions. És una manera de facilitar les interaccions. Un gran nombre de professionals també inclou aquests botons en les seves accions d’e-mail màrqueting i en l’enviament de newsletters.
  • Creixement natural de la pàgina, que s’aconsegueix mantenint-la actualitzada i oferir contingut, tant informatiu com d’entreteniment.
  • No hi ha res com promocionar i demanar directament l’adhesió de la pàgina al públic objectiu. Comunica directament amb els clients per convidar-los a connectar amb ells a través de Facebook i així obtenir un bon feedback.
  • Oferir incentius o premis a canvi d’un «m’agrada», sempre seguint una estratègia elaborada amb anterioritat.
  • Servei a través de Facebook , atendre als client amb aquesta plataforma i responent públicament els seus dubtes i comentaris. Una pràctica que reverteix amb escreix en efectivitat.

Què és el que millor funciona a Twitter?

Si el nostre objectiu és aconseguir una major notorietat de la nostra marca a Twitter, i augmentar la comunitat, s’han de seguir les següents indicacions:

  • Afegeix els botons socials de Twitter, tant a la pàgina web, com en el seu contingut i newsletters. D’aquesta manera augmenta la visibilitat del perfil i facilita la tasca al seu públic objectiu.
  • Cridar l’ atenció del públic objectiu i mantenir l’interès de la comunitat aportant contingut de valor generant l’interès necessari perquè els usuaris vulguin rebre tot allò que la marca promet aportar.
  • Respongui als seus clients a través d’aquesta plataforma social, és un mecanisme ràpid i eficaç.
  • Els usuaris valoren el fet de rebre informació útil i de qualitat. Ofereix informació, consells i FAQ sobre els seus serveis.
  • També funcionen els incentius i promocions a canvi d’un tuit, una pràctica molt poc habitual, encara que no per això menys efectiva.

Font: http://www.puromarketing.com/42/18631/cuales-tecnicas-eficaces-para-conseguir-seguidores-facebook-twitter.html#

Anunci Socialteam

email
Publicat per Socialteam Data 04/12/2013 Tags , , No hay comentarios

No hay comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *