Recomanacions Linkedin

LinkedIn, la xarxa professional més gran del món amb més de 225 milions d’usuaris a nivell global i més de 5 milions d’usuaris a Espanya s’ha convertit en una eina indispensable a l’hora de trobar feina i buscar personal qualificat per qualsevol empresa.

Us deixem 5 recomanacions a seguir per tenir un perfil professional:

  1. No has d’incloure el perfil personal de Facebook a la secció destinada a adreces web. Has de crear un mur entre la nostra vida personal i professional. Encara que és molt probable que els responsables de la teva contractació ens busquin a Facebook, no hi ha cap raó per facilitar la feina (de la mateixa manera, has de tenir cura de no publicar a Facebook que pugui danyar la nostra imatge personal).
  2. Quan mostris una llista de llocs web i de blocs, pots especificar un lloc web personal, el lloc web de les empreses, el nostre blog, la nostra font de RSS, … Si selecciones alguna d’aquestes opcions apareixerà com a tal en el teu perfil. Per tant, per definir el nom concret i no mostrar el genèric selecciona «otro» i quan accedeixin el teu perfil de LinkedIn veuran el nom de la nostra empresa, el nom del nostre blog, …
  3. Si arribes al 100% fantàstic, ets una eminència, si no, has de dedicar una mica de temps a pensar què et falta per aconseguir-ho, Un perfil complet indica que et preocupes pels negocis o per ser visible, això t’ajudarà a l’hora d’utilitzar l’opció de recerca a LinkedIn, però recordeu que als professionals que s’han pres la molèstia de completar els seus perfils a LinkedIn, descartaran les peticions procedents de les persones que no han estat tan seriosos amb el seu compromís a LinkedIn.
  4. És aconsellable utilitzar la teva adreça de correu electrònic personal i no la de la casa, empresa o companyia. Si utilitzes el compte de correu electrònic de la feina, quedarà obsoleta quan canviïs de treball i molts dels teus contactes no podran localitzar-te.
  5. I la per últim la pregunta clau: Nombre de contactes: Qualitat o Quantitat? Hi ha persones a LinkedIn amb més de 5000 contactes als quals tot just coneix (zero ajuda en la cerca de treball) i altres amb 10 contactes (tots ells directors generals d’empreses a què podria demanar ajuda personal en la seva recerca de treball). Aquestes persones representen costats oposats de l’espectre quant a nombre / qualitat de connexions. Si no tens molta experiència en el tema de relacions professionals, intenta crear un equilibri entre la qualitat i la quantitat de la següent manera: almenys, un 5 per cent de les teves connexions han de pertànyer al cercle de professionals als que podries citar a persona en cas de necessitar una ajuda professional urgent.

Font: http://www.movimientoin.com/linkedin/

email
Publicat per Socialteam Data 22/08/2013 Tags , No hay comentarios

No hay comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *